Powered by Blogger Hacks

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Καλή χρονιά!!! (με χρονοκαθυστέρηση...)


Όποιος φοβάται τη σύγκρουση
Βολεύεται με την υποταγή…


Τίτλοι αρχής:

Καλή χρονιά αναγνώστη μου!!!
Ευτυχισμένο κι επαναστατικό το 2013 κι όλα τα γνωστά κλισέ με ευχές για κάθε νέο έτος. Χαθήκαμε αναγνώστη μου και γίνεται ένας χαμός παντού! Μ’ έπιασε κι αυτή η κωλό-ίωση (κυριολεκτικά) και δεν προλάβαινα τίποτα! Πέσανε όλα μαζεμένα και δεν ξέρουμε από πού θα μας έρθει τι!!! Ευτυχώς πάντως μου ήρθε ένα η-μέηλ που μ’ έβγαλε απ’ τον «κόπο» να γράψω!
Είναι μιας φιλενάδας κατσαρίδας, μ’ άρεσε και το αναδημοσιεύω!
Το δικό μου θα έρθει αύριο-μεθαύριο, μπορεί και σήμερα το απόγιομα, μείνε συντονισμένος αναγνώστη μου!

Καλησπέρες!















Αφού το μαύρο κουνούπι δεν γράφει , θα γράψω εγώ αντί αυτού.
Μάλλον έχει ξεκινήσει πόλεμος και δεν το έχουμε αντιληφθεί. Ναι πόλεμος. Όταν εισβάλλουν στις καταλήψεις μας  , λεηλατώντας τα πάντα , παραπληροφορώντας τους πάντες, τότε ναι πρόκειται για πόλεμο. Συλλαμβάνοντας καθημερινά τόσο κόσμο που ΌΧΙ δεν ζει ουτοπικά διεκδικώντας μια άλλη διαφορετική ζωή , στόχος του κράτους είναι να διαλύσει τα όποια ψήγματα αντίδρασης ενάντια στην επιβαλλόμενη κανονικότητα.
Θα σου πω τώρα πως ορίζεται ο κανονικός άνθρωπος στην σημερινή κοινωνία μας.
Κανονικός είναι αυτός ο οποίος ξυπνάει το πρωί , πάει  στη δουλειά , γυρίζει σπίτι , τρώει και το βράδυ βλέπει Πρετεντέρη. Αυτός που δεν σκέφτεται. Και είναι ένα καλοκουρδισμένο ΡΟΜΠΟΤ. Άνιωθο πλάσμα , που υπακούει πιστά τις εντολές.
Μη κανονικός λοιπόν είναι ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Αυτός δηλαδή που στόχος του είναι να αλλάξει αυτόν τον άρρωστο κόσμο που ζει , που αρρωσταίνει ολοένα περισσότερο από την συμβατικότητα και την ανεκτικότητα γύρω του. Συνεπώς είναι επικίνδυνος γιατί σκέφτεται. Δεν καταπίνει αμάσητη την όποια τροφή του δίνεται.
Και αν κατά τύχη συνειδητοποιήσεις ότι και εσύ σκέφτεσαι  , και είσαι μάλλον επικίνδυνος , μην φοβηθείς.
Ο Μπρεχτ κάπου λέει<< εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία>> , όχι την εξουσία σύντροφε. Την ζωή στα χέρια σου πρέπει να πάρεις . Η εξουσία φέρνει εξουσία και μόνο.
Πρέπει και θα τον αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο , χορεύοντας πάνω στα συντρίμμια του παλιού.

                                        
  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ





Τίτλοι Τέλους:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου