Powered by Blogger Hacks

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή,γιορτή και σχόλη!


Και τι δεν κάνετε για να με θάψετε
Όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος…






Τίτλοι αρχής:


Καλημέρες!!!
Μετά από καιρό ξύπνησα με όρεξη! Άρα το κείμενο που θα διαβάσεις αναγνώστη μου δεν έχει ίχνος σοβαρότητας!
Κρύωσε ο καιρός αναγνώστη μου, σιγά σιγά (μα πολύ σιγά όμως!) θ’ ανάψουμε και τα καλοριφέρ… Όσο μπόρεσε ο γερό-Χειμώνας καθυστέρησε, τώρα όποιος πρόλαβε το πετρέλαιο είδε!
Ευτυχώς μας έκανε καλό καιρό στην απεργία και βγήκαμε και κάναμε τη βόλτα μας μαζί με τον (εργατό-)μπαμπά μας! Εντάξει, πήγε καλά η απεργία, αλλά για άλλη μια φορά έμεινε στο 12ωρο και δεν είχε καμία συνέχεια…
Οι κακές γλώσσες λένε ότι όσοι κατέβηκαν στους δρόμους, είχαν στις τσάντες τους σκόρδα, αγιασμό και εικονίτσες του γέροντα-Παστίτσιου γιατί φοβήθηκαν που η κινητοποίηση συνέπιπτε με τα γενέθλια του Κ. Μητσοτάκη και φοβήθηκαν τις σκοτεινές δυνάμεις… (Κύριε Κώστα, χρόνια ΠΑΡΑ πολλά, μακάρι να μας θάψετε όλους!) Αλήθεια αναγνώστη μου πόσο χρονών είναι ο επίτιμος;;; Και μη μου πεις κι εσύ τις κακίες που λένε οι πασόκοι και οι συριζαίοι, ότι ο Επίτιμος και η Ζωζώ Σαπουτζάκη ήταν οι πρωτόπλαστοι!
Τέλος πάντων, ας αφήσω τον επίτιμο ήσυχο, για να μην ασχοληθεί κι αυτός μαζί μου κι αρχίσουν να καίγονται υπολογιστές, να πέφτει το ίντερνετ, να μουδιάζουν τα χέρια μου κλπ κλπ (μπρρρ, ανατρίχιασα…)

Επιστρέφω στις κινητοποιήσεις. Η ΤΡΩΕΙ-κα, το ΔΝΤ και οι λοιποί τοκογλύφοι είδαν τις κινητοποιήσεις διαρκείας, τις συνδύασαν με την οικονομική κατάσταση των ελλήνων και αποφάσισαν να μην κάνουν όλες τις περικοπές που είχαν προγραμματίσει… Έτσι οι νέες αμοιβές εργασίας θα ανέρχονται σε «Ευχαριστώ!» ή «Ευχαριστώ πολύ» για της εργασίες μερικής απασχόλησης, «Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά!» και φιλικό χτύπημα στην πλάτη για την πλήρη απασχόληση και «Πάρε αυτά να πιεις μια μπύρα από μένα!» για τα βαρέα κι ανθυγιεινά επαγγέλματα… Για απολύσεις, μειώσεις σε συντάξεις δεν έχω μάθει κάτι ακόμα, μόλις μάθω θα ενημερώσω… Πάντως ότι μέτρα κι αν ληφθούν ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 32δις ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!! Ποτέ όμως! Τώρα γιατί θα πάρουμε μέτρα, χωρίς να πάρουμε λεφτά, ρώτα τον Στουρνάρα αναγνώστη μου…
(Διάλειμμα, τσιγάρο…)
Τώρα που κάπνισα το θυμήθηκα και νευρίασα!!! 6 στους 10 καπνιστές δηλώνουν θετικοί στο να μπει 2 ευρώ φόρος στα τσιγάρα, αρκεί, λέει, να πάνε στην υγεία!!! 

Ρε πάτε καλά;;; Θα πληρώσω εγώ που καπνίζω το έλλειμμα που δημιούργησε στην υγεία ο χ, ψ γιατρός που έφτιαχνε μεζονέτες;;; Έχουμε χαζέψει εντελώς εδώ στο ελλαδιστάν;;; Δηλαδή δεν μας φτάνουν μέτρα, φόροι χαράτσια, έκτακτες εισφορές κι ότι άλλο φαντάζονται τα λαμόγια της ΤΡΩΕΙ-κας έχουμε χαζέψει τόσο πολύ που ζητάμε από μόνοι μας κι άλλα μέτρα;;; Μου λέει ο άλλος «καλό θα μας κάνει, θα κόψουμε το τσιγάρο!» ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!! Και στην τελική αν θες να το κόψεις, καλό δικό σου… ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ;;; Ρε δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στη χώρα!!! Δεν μας έκοψε το τσιγάρο ο Καραμάν-Αλής που ήταν αθλητικός τύπος κι έπαιζε και μπάλα, δεν μας το έκοψε ο Παπανδρέου που ήταν ακόμα πιο αθλητικός έκανε ποδήλατο, έτρεχε σε μαραθώνιους και έκανε καγιάκ και θα μας το κόψει η τρικοματική κυβέρνηση με τον SomeAreAss και τον Δον κυρ-Φώτη που είναι σα να’ χουν καταπιεί μισό κιλό Prozac;;; Η κρίση μας έχει χαζέψει εντελώς…


(Κι άλλο διάλειμμα, κι άλλο τσιγάρο… Νευρίασα!)
Τέλος πάντων… Κάτι ακόμα ήθελα να γράψω… Α! Ναι! Δυστυχώς το Πλοίο για τη Γάζα το μπλόκαραν και φυλάκισαν όσους πήγαιναν να δώσουν βοήθεια… Μπράβο σ’ όσους προσπάθησαν και καλό κουράγιο… Η κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα φροντίσει για την προστασία των ελλήνων που συμμετείχαν (για τους υπόλοιπους δεν μας ενδιαφέρει, ας μην πήγαιναν!)
Έχει ευαισθητοποιηθεί και η Χρυσή Αυγή γιατί φταίνε οι Εβραίοι και θα δούνε αυτοί τι θα πάθουνε!!! Αρκεί να’ χουν ξεμπερδέψει με τους πούστηδες στα θέατρα, με τους αναρχοάπλυτους και τους αριστερούς και τότε θα δούνε οι παλιοεβραίοι τι θα πάθουνε!!! Που τολμάνε και σταματάνε πλοίο που έχει μέσα και απογόνους του Μεγαλέξανδρου και των Σπαρτιατών!!! 
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι το εξής: Απ’ τις Σκουριές ως το Ασκελόν το πρόσωπο του τέρατος είναι το ίδιο… Καλή δύναμη σ’ όσους συμμετέχουν.
Αυτά προς το παρόν.

Καλημέρες και καλή Κυριακή!


Τίτλοι τέλους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου