Powered by Blogger Hacks

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εδώ πολυτεχνείο, εκεί πολυτεχνείο...


Μη με σταματάς. Ονειρεύομαι…
Ζήσαμε σκυμμένοι αιώνες αδικίας…
Αιώνες μοναξιάς…
Τώρα μη. Μη με σταματάς…


Τίτλοι Αρχής:


Καλησπέρα!!!
Αναγνώστη μου να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον μακαρίτη!!! Μισθός ήταν; Επίδομα ήταν; Σύνταξη ήταν; Ότι και να ήταν να ζήσουμε να το θυμόμαστε… Οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μας έλεγαν «ρε εγώ στην ηλικία σου ξέρεις του δουλειά έριχνα;;;» κι εμείς θα λέμε στα εγγόνια μας «ρε εγώ στην ηλικία σου ξέρεις τι επίδομα έπαιρνα;;;»
Οι μόνοι χαρούμενοι στην παρούσα φάση είναι οι οικολόγοι: αφού θα μας πάρουν τα’ αυτοκίνητα, τα σπίτια και τα σώβρακα θα επιστρέψουμε στην πρωτόγονη κατάσταση και θα συμφιλιωθούμε με τη φύση… Μας κόψανε τα πολλά κρέατα, τα ποτά, τα ξενύχτια, τα τσιγάρα… Αλλά δεν θα φτάσω τα 90 με την υγιεινή ζωή που θα κάνω;;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!!!


Επισήμως, λοιπόν, καλώς ήρθατε στη Χούντα του 2012 και των 153…
Στον επόμενο τόνο ο μισθός σας θα είναι 746 ευρώ…
Στον επόμενο τόνο ο μισθός σας θα είναι 587 ευρώ…
Στον επόμενο τόνο ο μισθός σας θα είναι 465 ευρώ…
Στον επόμενο τόνο ο μισθός σας θα είναι 315 ευρώ…
Στον επόμενο τόνο ο μισθός σας θα είναι 197 ευρώ…
Στον επόμενο τόνο ο μισθός σας θα είναι…………………
…………
Την αποφράδα μέρα που οι «μέσα» ψήφιζαν τα νέα μέτρα, οι «έξω» έτρωγαν καρεκλοπόδαρα βροχής, χημικά, κρότου λάμψης, ξύλο κι όλα τα σχετικά…

Ο πορδηπουργός της χώρας έκανε guest εμφανίσεις: μίλαγε, κατηγορούσε Συ.Ριζ.Α και Κ.Κ.Ε και όταν μιλούσε ο επόμενος έβγαινε για τσιγάρο.
Ο κυρ-πρόεδρας της βουλής έκλεινε τα μικρόφωνα των βουλευτών του Συ.Ριζ.Α γιατί «δεν μιλάτε για κάτι σχετικό με το θέμα…»
Και 153 σωτήρες, έθαψαν 10.000.000 ανθρώπων…
7/11/2012 το νέο πραξικόπημα…
Και πώς τα φέρνει έτσι η πουτάνα η τύχη, η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 12.00, δηλαδή 8/11, ανήμερα των γενεθλίων του Σ. Παττακού, που ακόμα δεν μετανιώνει για τίποτα!!!
«Καλύτερα να με λένε βλάκα παρά κλέφτη…» δήλωσε ο στρατηγός… Κι έχει δίκαιο… Μόνο που βλάκα σε λένε οι χρυσαυγίτες νοσταλγοί σου, ενώ όλος ο υπόλοιπος νορμάλ κόσμος σε λέει φασίστα, βασανιστή και φονιά…

Ευτυχώς (για ακόμα μια φορά…) που έχουμε τα χρυσά αυγά!!! Τους αγωνιστές μας!!! Αυτούς που, αφού απαξιώσουν όόόόόόλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, βγαίνουν να υπερασπιστούν τον φτωχό, μεροκαματιαρή, βιοπαλαιστή ΈΛΛΗΝΑ εφοπλιστή!!! Που αυτό το κράτος πάει να του κλέψει ότι κέρδισε με κόπους και βάσανα βάζοντας του υπέρογκους φόρους!!! Ως εδώ λοιπόν!!! Όχι στη φορολογία των εφοπλιστών!!!! ΟΥΓΚ!

(Διάλλειμα, τσιγάρο…)
Έτσι που λες αναγνώστη μου… Νέα μέτρα που θα μας πάρουν ότι απέμεινε… Και φυσικά με τα γενέθλια του χουντο-Παττακού να πλησιάζουν οι βουλευτές φρόντισαν να παραδώσουν μαθήματα δημοκρατίας!!! Ψηφίζοντας σαν πρόβατα ο ένας μετά τον άλλον «ΝΑΙ» στα νέα μέτρα… Οι λιγότερο θαρραλέοι ψήφιζαν «ΠΑΡΩΝ» για να είναι σίγουροι πως θα βγουν τα κουκιά… Και φυσικά ο Βενιζέλος, ο σοσια-ληστής απείλησε με διαγραφή όποιον διαφωνούσε με τη γραμμή της κοινοβουλευτικής ομάδας του Πα.Σο.Κ…
Πόση νοσταλγία να ένιωσε ο συνταγματάρχης… Και στην εποχή του τα ίδια κάνανε, μόνο που δεν ήταν τόσοι πολλοί…

Έγινε λοιπόν και το «πραξικόπημα» της εποχής μας… 153 πατριώτες ξεκίνησαν να σώσουν τη χώρα… «Ομάδα πεφωτισμένων αξιωματικών» τότε, «ομάδα πεφωτισμένων βουλευτών» σήμερα, για να έχουμε και μια…δημοκρατική χροιά σαν κίνημα… Ψήφισαν τα νέα μέτρα για μια δόση που κάποια στιγμή θα’ ρθει… Αλλά μέχρι να’ ρθει πάλι εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη!
Στις 14 του μήνα είναι η πανευρωπαϊκή απεργία. Στις 17 η επέτειος για το Πολυτεχνείο.
Μήπως λοιπόν ήρθε και η ώρα για το ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»;;;

Τώρα που πιάσαμε πάτο, τι και ποιόν έχουμε να φοβηθούμε;;;
Δεν χρειάζεται να ζήσουμε κι εμείς μια 7ετία…
Ήδη ζήσαμε τα 3 πρώτα χρόνια…
Φασίστες, ταγματασφαλίτες, δωσίλογοι, αργυραμοιβοί ήδη έχουν μπει στις ζωές μας…
Γι’ αυτό λέω μήπως ήρθε η ώρα για το ΔΙΚΟ ΜΑΣ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»;;;


Νέα μέτρα;;; Πιάσε πέτρα…


Καληνύχτα

Τίτλοι Τέλους: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου