Powered by Blogger Hacks

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Πατρίς-Θρησκεία σημειώσατε Χ


Με πρόσωπο κολλημένο στο τζάμι
Κοιτάζω εκστατικά
Πίσω απ’ τις στάλες της βροχής
Έναν πολύχρωμο κόσμο…


Καλημέρα!
Πρωινός σήμερα αφού  βρήκα χρόνο! (Καιρό είχα να γράψω πρωί και μου φαίνεται παράξενο…)
Με το που άνοιξα τα μάτια (και τα e-mail μου…) είδα τις εικόνες από το πάρτυ εμφυλίου σε Γράμμο,  Βίτσι κλπ κλπ … Μετά την πρόταση για την επαναφορά της θανατικής ποινής, μετά απ’ τις τραγικότητες στην Κόρινθο, οι νοσταλγοί των SS επανήλθαν με μανιφέστα ενάντια στα «ερυθρά σκουπίδια» και «στους ανθέλληνες»… Ο βο(υ)λευτής του λαϊκού συνδέσμου παραδέχθηκε ότι κάνουν τελετές μίσους, οπότε πλέον μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τη συγκεκριμένη συμμορία!
Νέος συμπαραστάτης στον αγώνα για μια Ελλάδα καθαρή από μεταναστευτικά σκουπίδια η ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία… Γνωστή για την βοήθεια που προσφέρει χρόνια τώρα: καθώς αυτή τρώει «φιλέτα» γης ενώ ταΐζει άστεγους κονσέρβες από χορηγούς, καθώς έχει στην κατοχή της τα μισά μπουρδέλα στη Φυλής ενώ ταυτόχρονα ωρύεται κατά των προγαμιαίων σχέσεων και άλλες τέτοιες γνωστές ομορφιές… Αν μπορούσαν να μας γυρίσουν στον Μεσαίωνα και να καίμε όποιον είναι αντίθετος και αλλόθρησκος πόσο χαρούμενο θα ένιωθε το παπαδαριό!!!

Άντε σιγά-σιγά να χρηματοδοτήσουν τα χρυσά αυγά, να ξεκινήσουν και έναν θρησκευτικό πόλεμο να πάρουμε πίσω την Αγιά Σοφιά… Όλα αυτά βεβαίως αφού έχουμε ξεπαστρέψει τους μετανάστες που ξεδιάντροπα προσεύχονται μέσα σε μια ορθόδοξη χώρα (ανεξιθρησκία;;; Όχι αναγνώστη μου λάθος κατάλαβες, σε πολιτισμένα κράτη αυτά…) και αφού ξεπαστρέψουμε και τους αριστερούς που είναι άθεοι και δεν πιστεύουν τον λόγο του θεού! Κι όταν ξεπαστρέψουμε όλους αυτούς η Ελλαδάρα θα είναι έτοιμη να ξαναφτιάξει τη βυζαντινή αυτοκρατορία!!!

Φταίμε όλοι που έχουμε δώσει πάτημα στους χριστιανοφασίστες να βγαίνουν και να κάνουν κηρύγματα εμφυλίου το 2012… Ας πάρουμε τα όπλα λοιπόν, όσοι είμαστε αντίθετοι στις απόψεις τους, να υπεραμυνθούμε των απόψεών μας! Και τότε να δεις, αναγνώστη μου πόσες θέσεις εργασίας θ’ αδειάσουν!!!
Δεν είμαστε καλά ρε!!!
Έχουμε χάσει κάθε όριο και κάθε μέτρο!!! Εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και οι αμοιβάδες φανατίζουν τον κόσμο για μια Ελλάδα με αυτάρκεια, την ώρα που το μόνο εξαγώγιμο προϊόν που έχουμε είναι κάτι ηλίθιοι σαν κι αυτούς…
(Διάλειμμα, τσιγάρο, το πρώτο για σήμερα, ου γέα!!!)
Βέβαια, οι νοσταλγοί της χούντας ακολουθούν πιστά τα χνάρια του Παπαδόπουλου και του Παττακού… Τα κάνεις πλακάκια με το παπαδαριό για να’ χεις και την ευλογία του κυρίου στον εθνικοπατριωτικό σου αγώνα…
Και μ’ όλα αυτά να ξεχνάμε την προσπάθεια φίμωσης του indymedia, να ξεχνάμε τους ξυλοδαρμούς των μεταναστών, τις σφαγές των μεταναστών, τις ελευθερίες που χάνουμε μέρα με τη μέρα… Το επαναλαμβάνω συχνά στα τελευταία άρθρα ότι η χούντα έχει μπει στις ζωές πολύ βαθιά πλέον… Και το επαναλαμβάνω μάλλον γιατί δεν μπορώ να το χωνέψω… Και συνειδητοποιώ ότι μας προετοίμαζαν καιρό γι’ αυτή την κατάσταση… Από πότε μας λένε ότι θα’ ρθουν μέρες κατοχής; Βέβαια υπάρχει απόσταση μεταξύ του θα’ ρθουν μέρες κατοχής (λόγω οικονομικών συνθηκών) και του να κυκλοφορούν ταγματασφαλίτες και να ξυλοκοπούν αντιφρονούντες…
Ο φυρερίσκος απειλεί εν ψυχρώ τον κρυφοφασίστα Δένδια, τα λοιπά μέλη του κόμματος του βγαίνουν στα Μ.Μ.Ε., που τόσο πολύ τους έκλειναν το στόμα, και μιλάνε για σκουπίδια και απόβλητα της γης κι ο κόσμος κάθεται και αποποιείται τις ευθύνες του με το άλλοθι-καραμέλα «δεν ήξερε πόσο επικίνδυνοι είναι και τους ψήφισε». Είδα και τώρα που κατάλαβε ποίοι είναι τι έκανε!

Δεν θέλω να κάνω πάλι αναδρομή στα όσα τραγικά έχει κάνει αυτή η νεοναζιστική συμμορία, αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον κόσμο να περιμένει το επόμενο χτύπημα τους, για να κουνήσει το κεφάλι και πει «δεν είναι λύση αυτή»
Σήμερα με την ανακοίνωση των βάσεων, άρχισαν να δημοσιεύονται τα πρώτα σχόλια για τις χαμηλές βάσεις των μουσουλμάνων. Μας παίρνουν τις θέσεις στα πανεπιστήμια λόγω θρησκείας κλπ, κλπ… Να θυμίσω ότι οι ίδιες, και χαμηλότερες βάσεις, ισχύουν για έλληνες του εξωτερικού… Οι οποίοι έβγαιναν για μια τριετία (αυτή του λυκείου) στο εξωτερικό κι ερχόταν μετά και έμπαιναν στην Ιατρική με 7.000 μόρια! Αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί, αφού είναι Έλληνες… Αλλά ευκαιρία είναι να τρομοκρατήσουμε τους μουσουλμάνους.
Όπως τρομοκρατούσαν πριν 2-3 μέρες στην Ιτέα 2 λεωφορεία φασίστες! Αφού έδειραν κι έναν φοιτητή (μάλλον αντιφρονούντα) και τραμπούκισαν διάφορους στο κέντρο, η αστυνομία τους συνόδευσε ευγενικά έξω απ’ την πόλη…
Όπως συντηρείται το κλίμα τρομοκρατίας από τότε που μας ήρθε το Δ.Ν.Τ. και η ΤΡΟΪΚΑ…
Και οι φασιστικές πρακτικές αναβίωσαν...

Κι εμείς κρυφοκοιτάζαμε μέσα απ’ τα παράθυρά μας…
Και ξαφνικά μας χτύπησαν την πόρτα…

Καλημέρα!

Τραγουδάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου