Powered by Blogger Hacks

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μέρες αργίας...


Καλησπέρες!!!
Τι παράλογοι αυτοί οι Αυστραλοί εθνικοφασίστες;;; Μα να θέλουν να δίωξουν τους Έλληνες μετανάστες;;;Γιατί;;;Αφού είναι οι καλύτεροι μετανάστες!!!Ούτε κλέβουν,ούτε σκοτώνουν... Τι να πώ... Παράλογοι... Αν και περιμένω με μεγάλη αγωνία να δώ τι θα απαντήσουν οι ομόλογοί τους εδώ... (Ναι,τη Χ.Α λέω...) Αν και τώρα είναι απσχολημένοι,πανηγυρίζουν την πρόκριση της “μικρής Εθνικής”. Ναι,ντε αυτής με τα παιδάκια,που πήγαιναν και τους φώναζαν “Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ,Αλβανέ”... Ε,αν ο Αλβανός φέρνει μετάλλια,διακρίσεις κπλ,για λίγο τον κάνουμε Έλληνα... Για λίγο όμως... Αν την Κυριακή χάσουν,πάλι Αλβανός θα είναι,και θα φταίει και για την ήττα! Αμέ!
Βέβαια σήμερα είχαν και τη διανομή τροφίμων ν'ασχοληθούν,οπότε μιλάμε για μια πολύ γεμάτη μέρα.
Χαμός έγινε λέει,ουρές από κόσμο για τρόφιμα που αγοράστηκαν “αποκλειστικα από ΈΛΛΗΝΕΣ παραγωγούς και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρίες”. Ο έλεγχος για να πάρει κανείς τρόφιμα δεν ήταν ιδιαίτερα αυστηρός: έδειχνε την κάρτα πολυτέκνου ή ανεργίας,γινόταν ένας μικρός έλεγχος της προφόρας (έπρεπε να μιλάς άπταιστα ελληνικά) και τέλος.
Κακιούλες του στυλ,αν ήταν κανείς μαυρισμένος απ'τον ήλιο ή είχε μακριά μαλλία έπαιρνε τρόφιμα,να λείπουν...

Πάμε στα θύματα της σημερινής μέρας,τα δίδυμα,που παρέσυρε (και έσυρε για καμιά δεκαριά μέτρα,αφού προηγουμένως είχε μαζέψει κι έναν ποδηλάτη...) ένα καμάρι των ενόπλων δυνάμεων,υπαξιωματικός των Ο.Υ.Κ. Μικρή σημασία έχει το ποίος και τι ήταν αυτός που παρατάει δύο παιδάκια χτυπημένα,και δεν παραδίνεται κιόλας,απλά,θα ήθελα να μπορώ να δω το ψυχολογικό του προφίλ (sic). Νομίζω τους κάνουν κάτι ψυχολογικά τεστ αυτούς,όχι για κανέναν άλλο λόγο,αλλά αυτός ο άνθρωπος κουβαλούσε και όπλο... Κάτι σαν τον Κορκονέα... Άντε να δούμε πότε θα βγει παγανιά κι ο δικός Μπρέιβικ...
(Διάλειμμα,τσιγάρο και μία γουλιά καφε)
Ααα! Τώρα που θυμήθηκα τον Κορκονέα,άνοιξαν 5.000 μπατσοθέσεις,όσοι πιστοί προσέλθετε... Επίσης ο Δένδιας κάτι είπε και για μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων σε μπατσομέγαρα,το οποίο δεν κατάλαβα καλά.... Άραγε πόσο αρρωστημένο μυαλό έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος;;; Λες να είδε τι γίνεται στην Ισπάνια και να προβληματίστηκε;;;Πρέπει ν'αυξηθεί η καταστολή νομίζω...
Στην οποία Ισπανία χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους διαμαρτύρονται...Όπως και στη Χιλή λίγο πριν... Εμείς δεν έχουμε λόγω να φωνάξουμε για κάτι,αφού το ΥΠ.ΟΙΚ διαβεβαίωσε πως δεν θα πάρει πρόσθετα μέτρα για το 2012... Οπότε όλα καλά!
Μετά και τη σύσκεψη της Πέμπτης πιστεύω θα λυθεί τουλάχιστον το 70% των προβλημάτων. Βέβαια δεν ξέρω αν θα είναι δικά μας τα προβλήματα που θα λυθούν,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Άσχετο (κάποια στιγμή πρέπει να μάθω να τακτοποιώ τις σκέψεις μου...) αλλά γουστάρω πολύ γυναίκες σε δελτία ειδήσεων να μιλάνε για επιμήκυνση! Μου δίνουν την εντύπωση οτι το ζούν το πρόβλημα της επιμήκυνσης,υπό όποια έννοια θέλει ο καθένας... Ειδικά η κα Στάη σήμερα το αντιμετώπιζε σαν δικό της πρόβλημα.
Ευτυχώς που έχουμε και τον καύσωνα και τα φορτώνουμε όλα έκει....
(Αλήθεια,τώρα με τον καύσωνα,τρωγόμαστε με ή χωρίς τα ρούχα μας;;;)

Αύτα γι'απόψε
Καληνύχτες και καλά κουράγια


Τραγουδάρα

1 σχόλιο: