Powered by Blogger Hacks

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Σκορπιες σκεψεις ενος κυριακατικου πρωινου...

Χαιρε κοσμε και καλο μηνα!

Προσεξα οτι απο τοτε που αρχισε η ολη ιστορια με μνημονια,αντιμνημονια,κοντραμνηνια κλπ,7/10 ατομα που τους λεω καλημερα,καλησπερα,και κυριως καλο μηνα μου απαντανε “θα δειξει”...
Εχει παθει σοκ ο κοσμος.Και πατωντας σ'αυτο το σοκ δικαιολογει συμπεριφορες, που ειναι τουλαχιστον απανθρωπες...(και δεν εννοω το οτι κανενας δεν μου λεει καλημερα!) Διαβαζα χθες για μια κοπελα στο μετρο, που επαθε κριση πανικου στο Μετρο,και δεν την εδωσε κανεις μια βοηθεια...Οταν συνηλθε της ειπαν να μην ξαναμπει στο Μετρο,μαλλον για να μην τρομαζει τον κοσμο,που νομιζει οτι τετοιες κρισεις ανηκουν στις ταινιες και τις παθαινει η Ντρου Μπαριμορ,οταν δεν εχει κανει αποτριχωση κι εχει ραντεβου με τον τελειο γκομενο στα επομενα 22 δευτερολεπτα...Εχουμε μαθει να αγνοουμε το οποιο προβλημα δεν ειναι δικο μας.Η μαλλον οχι να το αγνοουμε,να το παρακολουθουμε απο αποσταση,και να λεμε μετα “ρε τον μαλακα τι επαθε...”

Αρχισαμε να κλεινομαστε ο καθενας σε μια γυαλα,απομονωμενοι απο τους υπολοιπους (με τους οποιους εχουμε το ιδιο προβλημα...) με μονο σκεπτικο “να μαζεψω λεφτα,μεχρι να περασει η κριση!”. Εεεεεε,αγαπητε συνανθρωπε,οσο καθεσαι και θαυαμαζεις τον κοσμο να καταρεει,πιστεψε με η κριση δεν θα περασει...Κι αν περασει μαλλον θα το κανει περνωντας απο πανω σου...

Καπως ετσι πιστευω δωσαμε χωρο στο φασισταριο και τωρα τρεχουμε να τους μαζεψουμε... “Ελα μωρε,τι θα κανουν;” “Σιγα που ειναι επικινδυνοι,απλα ειναι χαζοι” “Εδω που τα λεμε εχει παραγινει το κακο με τους μεταναστες”...τετοια σκεπτικα μας εφεραν στις εκλογες,με τα ελληνικα SS να περνουν ενα ωραιοτατο 7%...Κι εν συνεχεια να μας εξηγουν ακριβως ποιοι ειναι: Ξυλοδαρμοι μεταναστων και “αντιφρονουντων”, τραμπουκισμοι σε καταστηματα μεταναστων και αλλες τετοιες χαριτωμενιες...Ολα βεβαια με την ανοχη κρατους και μπατσων (τυχαιο βεβαιως βεβαιως).

Αυτα βλεπει ο Φυρερισκος (λεγε με και Μιχαλολιακο) και δεν αφηνει τους “βουλευτες τους να πιουνε ενα καφεδακι στο καφενειο της Βο(υ)λης,αλλα ουτε και να γυμναστουν (νους υγιής εν σώματι υγιεί) στο γυμναστηριο...Εγω πιστευω οτι το κανει για την προστασια των υπολοιπων βο(υ)λευτων... Φαντασου τωρα,φανταστικε αναγνωστη,τον Κασιδιαρη να περιμενει στη σειρα για τα βαρη μαζι με τον Παφιλη του ΚΚΕ!!!Κολαση,που λεει κι ενα φιλαρακι μου! Επισης τα αρτια γυμνασμενα σωματα των Χρυσαυγιτων σιγουρα θα δημιουργησουν κομπλεξ στους συναδελφους τους με τις φουσκωμενες κοιλιες.Ηδη ο Αδωνις δηλωσε στο Twitter οτι ξεκιναει γυμναστικη (για προσωπικους λογους).Καπως θα σταματησει η προσπαθεια σωτηριας της χωρας και θα αντικατασταθει με την προσπαθεια για ενα τελειο six pack!
Αλλα πιστευω οτι ολο αυτο ειναι οργανωμενο σχεδιο!Σε μια τετραετια,θα εχουμε τους πιο φουσκωμενους βουλευτες στις Συνοδους Κορυφης.Και τοτε να δω ποιος θα παει να ζητησει δανεικα πισω...Μιλαμε για οργανωση οχι μαλακιες!
Πανω που ειχα αρχισει να απελπιζομαι,πηρα χαμπαρι τι γινεται στη Χιλη!!!
Εχουνε ξεσηκωθει μαθητες,σπουδαστες,εκπαιδευτικοι εναντια στην ιδιωτικοποιηση των πανεπιστημιων τους!Αντε και στα δικα μας!
Ελπιδοφορα εξεγερτικα μηνυματα ερχονται απο το εξωτερικο...Και ξαναλεω,αντε και στα δικα μας!


Χαιρετισματα και καλο σας μηνα!







1 σχόλιο: